Töppönen ja Lissu kävivät rokotuksilla

Eilen käytiin Pieneläinklinikka Vetericassa hoitamassa rokotusasiat kuntoon. Töppönen sai 16 viikon iän saavutettuaan vahvisterokotukset, ja samalla uusittiin myös Lissun rokotukset. Nyt on taas kaikilla koirilla rokotussuojat kunnossa pitkäksi aikaa. Samalla käytiin puntarissa, joka näytti Töppöselle 12,5 kg ja Lissun painoksi 26,5 kg. Lissu on siis ainakin toistaiseksi vielä melko pieni ja hintelä, saa nähdä tuleeko massaa tässä iän myötä paljon lisää. Töppösen eläinlääkärimme Erica totesi olevan oikein sopusuhtainen ja kauniisti kehittynyt pentu.

Töppönen syö kolmesti päivässä ruokasuositusten maksimimäärän mukaisesti, mutta silti pojalla on kaiken aikaa hirveä nälkä 😀 Nälkäinen pikku-ukko varastaa kaiken minkä vain suuhunsa saa, ja osaa hienosti kiipeillä pöytiä vasten herkkuyllätysten toivossa. Meiltä on kadonnut pöydältä mm. kilon pussillinen tomaatteja, kokonainen patonki, parmesan-juusto, iso purkillinen keksejä yms… vaikka yritämme olla jättämättä pöydälle mitään ruokatarvikkeita. Mutta Töppösen tassut tuntuvat ylettävän ihan joka paikkaan, ja kaiken saa kurotettua kun oikein yrittää 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s