Aurinkoinen sunnuntai Espoossa

Remontin keskeltä kerkesimme Espoon puolelle viettämään sunnuntaipäivää Ernon ja Merjan luokse. Lämpimässä auringonpaisteessa ihastelimme pentujen leikkejä samalla nauttien talon maistuvista runsaista tarjoiluista. Töppönen ja siskot Helinä, Minni, Lumikki ja Bertta painivat täyttä vauhtia, ja siskoilta alkoivat hampaatkin tipahdella riehumisen tiimellyksessä. Töppösellä on vielä toistaiseksi kaikki maitohampaat tallessa. Marilyn jaksoi myös katsella pentujensa menoa, mutta välillä menon yltyessä liian kovaksi kävi vähän ojentamassa pienokaisiaan, kuten kunnon äidin kuuluukin. Kiitos taas Merjalle ja Ernolle huippuhyvistä tarjoiluista ja kiva kun kutsuitte meidät viettämään leppoisaa sunnuntaipäivää!

Ihana äiti Marilyn

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s