Sateista lomailua ja remonttipuuhia

Lomailu etenee remonttipuuhissa täällä Kirkkonummella. Keittiö ja eteinen tulevat saamaan uuden koirankestävän lattiamateriaalin vanhan korkkilattian ja liukkaan laminaatin tilalle. Töppönen häärii apulaisena varastaen työkaluja ja kaiken mitä vain suinkin ehtii silmän välttäessä napata. Eilen illalla sai kurotettua tiskipöydältä myös lähes täysinäisen Oivariini-rasian, ja kerkesi onnellisena vedellä sen napaansa. Partakarvat margariinissä heilutteli häntäänsä Lissun katsellessa paheksuvana vierestä 😀

Säät eivät oikein ole tänä kesänä suosineet lammaskoiranomistajia, ja koirat näyttävät enemmänkin kurahirviöiltä. Lissulla on meneillään myös ensimmäisiä valeraskauden oireita, ja Lissua kiinnostaa kovasti kuoppien kaivaminen mm. terassin alle ja autotallin taakse. Ilmeisesti on tullut äitiinsä Mustikkaan tässä taipumuksessa.

Maasta on löytynyt jotakin kiinnostavaa. Töppönen ja Lissu kauniin kuraisina.

Töppösen kanssa oltiin tokaa kertaa pentukurssilla, ja kyllähän pikku-ukko alkaa edistymään. Nyt tuntuu siltä että oli hyvä ratkaisu mennä pentukurssille heti kun ikä riitti osallistumiseen. Kyllä näinkin pienelle jo pystyy opettamaan paljon, ja pennun ahneus ruoan perään helpottaa kouluttamista 😀 Kontaktin ottaminen sujuu jo hienosti, tosin taukoja koulutuksessa pitää pitää paljon, sillä keskittymiskykyä ei riitä kovin pitkäksi ajaksi.

Istu!
Maahan!
Hoh hoijaa, rankkaa tää koulunkäynti!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s