Metku-mummeli sai uuden kesälookin ja Töppönen aloitti pentukoulun

Kesälomassa on parasta kun ehtii kunnolla tehdä ja puuhata koirien kanssa 🙂 Heti isännän ekana lomapäivänä hurautimme Hyvinkäälle rakkaan Metku-mummelin luokse. Otimme esiin sakset ja trimmerin ja näin meidän vanhus sai uuden kevyen kesälookin, ainoastaan häntään jätettiin pieni tupsu muistuttamaan “oikeasta” lammaskoirasta. Metkulla pyyhkii muuten hyvin, mutta takajalat ovat taas melkoiset puupökkelöt ja jäykkyys vaivaa vanhaa muoriamme. Mutta kyllä Metku vielä välillä juoksuunkin pinkaisee 🙂

Metku (Tiibob’s amado-mio, ikää 10 vuotta ja 9 kuukautta) uudessa kesälookissaan

Myös Töppösellä loma alkoi mukavasti. Olimme ekaa päivää Taitoa Tassuihin pentukurssilla, ja alamme pikkuhiljaa opetella Töppösen kanssa tokon alkeita. Eka koulupäivä sujui leppoisasti, tosin tunnin loppupuolella pikku-ukkeli alkoi jo väsähtämään ja keskittymiskyky lähti omille teilleen. Mutta eiköhän tämä tästä lähde sujumaan. Ainakin istu- ja maahan-käskyt alkavat olla jo hallinnassa, ja pieniä nenänkäyttöharjoituksia on myös jo kokeiltu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s