Keravanjärven uimamaisteri Töppönen

Viikonloppua vietettiin iloisissa tunnelmissa tapaamalla lammaskoiria ja heidän ihmisiään Keravanjärven kauniissa rantamaisemassa 😀 Pienet sadekuurot eivät meidän koiramaista päiväämme haitanneet, koirat saivat riekkua pitkin pihamaata ja ja päivä venähti mukavassa seurassa aamuyön tunneille saakka. Vastarannalla paloi sauna ja tarvittiin palokuntaa, mutta meillä onneksi homma oli hallinnassa ja laulu raikui! Kiitos hyvästä seurasta kaikille mukana olleille ihmisille ja koirille! Ja superkiitos paikan varanneille Päiville ja Merjalle – talvella otetaan taas uusiksi, mutta etsiskellään paikka jossa on sisävessa 😉

Töppönen tapasi siskonsa Helinän, Minnin ja Lumikin ♥ Sisaruksilla riitti vauhtia ja vaarallisia tilanteita, kun pyörivät yltä päältä hiekassa juosten ja painien. Loppuillasta Töppönen tosin kävi pesemässä turkistaan hiekat ja kurat, kun tipahti laiturilta Keravanjärveen. Mutta nyt sitten ainakin tiedetään, että Töppönen osaa uida oikein hienosti 🙂

Helinä ja Minni siskojen kanssa painitaan
Uimamaisteri Herra Töppönen

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s