Hyvää juhannusta!

Toivottelemme oikein hyvää, aurinkoista ja rauhallista juhannusta kaikille!

Itse piipahdamme kavereiden luona grillailemassa, otamme koirat mukaan moikkaamaan kavereitaan rhodesiankoira Helgeä ja kääpiöpinseri Nemoa. Muuten juhannus sujuu kotosalla piha- ja muissa puuhissa. Tosin omalta pihaltamme tapasimme tänään ikävän yllätyksen, ensimmäisen kyykäärmeen. Olemme asuneet täällä nyt 4 vuotta, ja aiemmin eivät ole kyyt pihallemme eksyneet. Toivottavasti tämäkin yksilö luikerteli kauas pois, eikä enää koskaan tule takaisin. Muistakaahan muutkin varoa Suomen kesän vaaroja, eli laittakaa koirillenne tarpeen vaatiessa punkkisuojat ja olkaa varovaisia jos liikutte alueilla joissa voi olla käärmeitä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s