Töppönen pieni Päällikkö

Töppönen on asunut meillä nyt kolmisen viikkoa. Ja kylläpä tämä pikku-ukkeli onkin tuonut hymyä ja iloa taloomme. Poika on osoittautunut todella hurmaavaksi persoonaksi, omaa tahtoa ja mielipiteitä löytyy asiaan kuin asiaan. Siksi olemme antaneetkin Töppöselle lisänimen Päällikkö. Pennun kimeällä haukulla komentaminen kuuluu heti, jos esimerkiksi portti laitetaan kiinni kirsun edestä, tai ruoan antaminen kuppiin kestää yhtäkin sekuntia liian kauan 🙂 Eli olemme opetelleet myös ei-sanan merkitystä, ja muutakin pientä treeniä on jo aloiteltu. Sen lisäksi olemme käyneet mahdollisimman paljon ulkomaailmassa tapaamassa muita koiria ja ihmisiä, mitä nyt rokotusten puuttuessa vain suinkin voidaan tehdä. Töppönen on rohkea, ja lähtee heti mukaan leikkiin isojenkin koirien kanssa, ja sanoo kyllä kipakasti vastaan jos ei leikki suju sääntöjen mukaisesti. Töppönen on päässyt myös Santun mukana töihin toimistokoiraksi, ja sielläkin pikku Päällikkö on käyttäytynyt mallikkaasti ja työura on lähtenyt hyvin käyntiin.

Kasvattajatkin kävivät moikkaamassa pikku Töppöstä ja totesivat pojan kotiutuneen hienosti. Kiitos Czarlinda’s kennelin kasvattajille Ernolle ja Merjalle tästä ihanasta pennusta! Kyllä teimme hyvän päätöksen ottaa juuri tämä uros taloon, sekuntiakaan emme ole päätöstämme katuneet. Päinvastoin tuntuu että Töppösen meille muuton myötä, on kestohymy jäänyt naamalle 😀

Parivaljakko Lissu ja Töppönen
Sainpas lelun!

One comment

  1. Töppönen onkin aivan oiva jatkaja Wapun “Päällikkö” arvolle ;). Luonnetta ja oikeaa otetta tuntuu riittävän 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s