PALJON ONNEA 1-vuotiaille Mustikkakuonon pennuille!

Tuntuu aivan kuin siitä olisi vain hetki, kun täällä tuhistiin pentulaatikossa ja opeteltiin elämän alkeita. Mutta vuosi siitä on jo kulunut, kyllä se aika rientää vauhdilla. OIKEIN PALJON ONNEA KOKO PORUKALLE, pojille Milo, Jytte, Totoro, Rafu ja Humppa sekä tytöille Mila ja meidän oma Lissu ♥♥♥ Kasvattajat täältä lähettävät paljon terveisiä ja rapsutuksia sekä toivottavat hyvää kesän jatkoa!

Lissu Lisbeth Lärsson toivottaa onnea sisaruksilleen 1-vuotissynttärinä!

Lissun paras synttärilahja lienee meille muuttanut pikkukaveri Teppo Töppönen 🙂 Ovat jo muodostuneet mainioksi parivaljakoksi ja vaikka kokoeroa onkin, niin leikeissä on löytynyt yhteinen sävel ja molemmilla tuntuu olevan kovin mukavaa!

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s