Esittelyssä uusi perheenjäsenemme Teppo Töppönen

Jippii! Urospuolinen vahvistuksemme Teppo Töppönen on saapunut kotiin!

Tämä uusi tulokas haettiin viime keskiviikkona Espoon perukoilta vanhalta tutulta kasvattajalta Czarlinda’s kennelistä 7 viikon ja 2 päivän ikäisenä. Ja kyllä on mukavaa kun on saatu taas pennuntuoksua taloon ♥ Töppönen on osoittautunut todella reippaaksi ja sosiaaliseksi kaveriksi. Ihan pientä alkujännitykstä oli ilmassa automatkan aikana, ja isoihin koiriin tutustuessa kun kotiin saavuttiin – mutta sen jälkeen herra päätti vetää pienet tirsat, ja herättyään laittoikin ranttaliksi ja alkoi leikkimään ja kotiutuminen oli siis suoritettu. Nyt tuntuu ihan kuin Herra Töppönen olisi asunut täällä aina. Reippaasti pompottelee isojen koirien perässä, ja haluaa olla yksi koira muiden joukossa, vaikka pienillä tassuillaan ei ihan vielä perässä pysykään 😀

Joten saammeko esitellä: Teppo Töppönen (Czarlinda’s Moment of Truth). Nimi on tarkkaan harkittu, sillä pikkuherra on elämämme ensimmäinen uroskoira talossamme, ja tämä lienee siis totuuden hetki 🙂 Kuvia ja juttua laitamme lisää pikapuoliin. Nyt meillä on uusi kamerakin vihdoin, mutta tämän pikku-ukkelin kanssa on vaan niin mukavaa ja kiireistä, että koneelle pysähtyminen ei oikein ole ensimmäisenä mielessä. Olemme jo aloittaneet hihnassa kulkemisen opettelun ja samoin autoilun, ja käyneet vähän tutkimassa maailmaa kotipihan ulkopuolella. Eilen olimme seuraamassa sivusta, kuinka Lissun tokotreenit sujuivat ja samalla saimme kuunnella kaupungin ääniä. Tarkoituksena on saada tästä Töppösestä hyvä ja esimerkillinen koirakansalainen, ja aloitamme näin opettelun heti pienestä pitäen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s