Vanha ja vetreä Metku

Kevät on viimeinkin kääntynyt kesäksi ja viime päivät olemme saaneet nauttia lämpimistä säistä. Myös koirilla lämpö tuntuu tassuissa ja on mukavaa kun saa viettää paljon aikaa ulkona. Perjantai-illan vietimme anoppilassa Metkun luona. Rakas vanhuksemme voi hyvin ja on pysynyt vetreänä kaikin puolin. Joka aamu Metku pääsee anopin seuraksi kasvihuoneelle tomaatteja hoitelemaan (Metkun mielestä tomaatit ovat superhyviä). Myös Metkun eläkeläiskaveri newfoundlandinkoira Delfi jakselee edelleen hyvin, ikää on jo mittarissa reilut 13 vuotta. Kiitos Helenalle ja Sepolle Metkun hyvästä hoidosta ja että jaksatte ymmärtää tätä meidän hieman persoonallista koirakaveriamme! Pian tulemme taas trimmerin kera käymään, ja Metku tulee saamaan kesäksi kevyemmän lookin 🙂

Rakas kääkkäräinen Metku (Tiibob’s Amado-Mio)

 

Nuorin ja vanhin. Lissu 11 kk ja Metku 10,5 vuotta.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s