Mörö sijoituskoirasta meidän omaksi koiraksi ♥

Saimme postissa sijoitussopimuksen irtisanomisen Mörön kasvattajalta Old Cobbler’s kennelistä. Eli Mörö on nyt sitten virallisesti meidän oma koira, eikä enää sijoituksessa ja kasvattajan omistuksessa ♥ Satuhan on päättänyt ettei teetä Möröllä pentuja lievän alapurennan vuoksi, ja siksi sopimusta on enää turha jatkaa. Tämä on meille helpottavaa, sillä nyt voimme vastata kaikista Mörön asioista itse. Hoitelemme rästiin jääneet PEVISA-tutkimukset Mörölle kuntoon kesän aikana. Lisäksi jonottelemme paikkaa luonnetestiin, joihin on kyllä aika toivotonta päästä täällä Etelä-Suomen alueella. Tähän saakka suurin saavutuksemme on ollut päästä jonotussijalle 18, eipä paljoa naurata! Mutta sinnikkyydellä aiomme saada vielä paikan jostakin.

Möröhän täyttää kesäkuussa 3 vuotta, ja tuntuu että tämä narttu vain paranee ajan myötä. Luonteeltaan Mörö aina iloinen, avoin ja kiltti, aina valmiina pussailuun ja masun rapsutteluun. Siskopuoli Lissun kanssa ovat kuin kaksi marjaa, Lissu pitää Möröä esikuvanaan ja idolinaan, ja tämä rooli kyllä tuntuu Mörölle sopivan oikein mainiosti 😀 On siis niin mahtavaa, että tämä koira on meille saatu ja on nyt täysin meidän oma. Kiitos siis Sadulle tästä ihanasta kasvatista!

Viime viikolla saimme myös ilahduttavan puhelun Ruotsista. Langan päässä oli Mörön isän Hamletin (Notown’s Hammer and Tong) omistaja Pekka. Hän kertoili että isukille kuuluu naapurimaahan kaikinpuolin hyvää. Suunnitelmissa on uudelleen astuttaa hollannissa asusteleva narttu Angels (Image Unique this is Angels) Hamletilla kesän aikana- pidetään peukkuja että tällä kertaa saadaan pentuja maailmaan, ja näinollen sisarpuolia Mörölle ja Viskille ♥

Mörön ihana isukki Hamlet (Notown’s Hammer and Tong)    Kuva: Pekka Kangas

Hamletin kuulumisia voi käydä lukemassa myös lisää sivulta: http://www.oldenglish.se/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s