Rauhallista pääsiäistä kaikille!

Täällä vietetään pääsiäistä rauhallisesti kotosalla. Ohjelmassa ei ole mitään erityisempää, lähinnä ulkoilua ja yhdessäoloa koirien kanssa, ja varmaan vähän turkkejakin täytyisi harjailla. Pääsiäispäivänä tapaamme velipuolet Viskin ja Humpan, ja myös Viskin turkki on ajatuksena ottaa käsittelyn alle, ja leikellä suht lyhyeksi kesää kohti. Toivotamme oikein hyvää pääsiäistä kaikille ja mukavia vapaapäiviä! Ja olkaahan taas varovaisia suklaiden kanssa, etteivät jää koirien ulottuville naposteltavaksi 😉

Vanhaenglanninlammaskoirat ry piti viime viikonloppuna ylimääräisen yleiskokouksensa, ja nyt meillä on jälleen hallitus kasassa ja työskentely rotumme hyväksi voi jatkua. Santtukin “joutui” pienestä vastahangastaan huolimatta taas hallitukseen varsinaiseksi jäseneksi. Toivotaan että nyt uusi hallituksemme saa työrauhan, ja kaikki hankaluudet ja ongelmat ovat menneen talven lumia ja hallitus pääsee tekemään sitä työtään mihin se on yhdistyksemme vuoksi valittu. Eli ylläpitämään ja edistämään vanhaenglanninlammaskoiraharrastusta, ja ohjaamaan rodun jalostusta sekä opastamaan jäseniään ja jäsenkasvattajiaan. Onnea “uudelle” hallitukselle!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s