Lammaskoiramainen viikonloppu Nastolassa

Viime viikonlopun vietimme mukavassa lammaskoiraporukassa Nastolassa. Olipa kiva nähdä vanhoja ja uusia tuttuja – sekä koiria että ihmisiä. Aika vierähti vauhdikkaasti hyvässä seurassa ja iltakin venähti aamuun saakka 😉 Koirat saivat riekkua vapaana pitkin pihaa ja tutustua toisiinsa, ja saimme muutaman “vääränrotuisenkin” käymään vieraisilla. Viikonlopun parasta antia oli ihana hunnilauma, eli 10-viikkoiset hurmurit Moorpaddock’s pennut, joiden pentuaitauksessa oli vauhti päällä aamusta iltaan. Kyllä koiraharrastus tässä muodossaan on parhammillaan: ruoan, juoman, hauskojen viihdykkeiden (kiitos tietokilpailusta ja kirjaintehtävästä Jenni- meidän joukkue voitti!) ja hyvän seuran kera.

Seuraavana aamuna olivat väsyneitä sekä koirat että niiden omistajat. Joten talvinen tapaamisemme voidaan kuitata erittäinkin onnistuneeksi 😀 Kiitos Päivi kun jaksoit järjestää tapaamisen, ja iso kiitos kaikille mukana olleille hyvästä seurasta ja makoisista nauruista!

Huijui, hunnilauma hyökkäsi Santun kimppuun!

Hemmu, Mörö, Lissu ja irlis Sulo

 Santtu ja Lissu
Ansku ja Hemmu

(Ensimmäinen kuva Ansku, muut kuvat Jenni Niittylä. Kiitos Jenni kun jaksoit kuvata, oma kamera viihtyi enemmänkin kassin pohjalla).

2 comments

  1. Oho, kiitti Jenni oikaisusta 🙂 Mä olen ihan kuvitellut halailevani Lennua… oli niin rankat laulusessiot että on on mennyt koiratkin sekaisin näköjään. Korjataan asia tohon kuvatekstiin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s