Lumileikkejä ja valeraskauden oireita

Eilen saimme lunta oikein taivaan täydeltä! Lumipyryä kesti koko päivän, joten lumitöiden kanssa saikin tehdä urakkaa monta tuntia. Lissu on kyllä melkoinen lumen ystävä, sitä ei tassuihin paakkuuntuva lumikaan tunnu haittaavan. Tässä asiassa ei siis ainakaan ole tullut äitiinsä -sillä Mustikka ei lumesta tykkää, alkaa nostelemaan tassujaan jo pienelläkin pakkasella ja tassuihin takertuva lumi on sen mielestä perin kiusallista. Mustikka on viettänyt viime päivät visusti yläkerran sängyssä tyynykasan keskellä, edelleen valeraskauden kourissa. Hoitelee kuviteltuja pentujaan (villasukkia ja tohveleita 😀 ) ja pysyttelee mieluummin sisätiloissa.

Lissu se taas jaksaa riehua ja leikkiä, mikään ei tunnu missään! Mörö menee vauhdissa mukana, mutta sekin väsähtää kyllä Lissun seurassa aika pian. Riekunnan jälkeen Lissu tykkäisi vielä jäädä hankeen makaamaan, ja viihtyisi pihalla vaikka yksinään nakerrellen puskia ja puunrunkoja. Tätä ipanaa ei palele eikä puristele sitten mikään 🙂

LumiLissu
Jee ja jippii! Lunta!!!
Ja sitten painitaan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s