Mustikka hammaskontrollissa

Kävimme Mustikan kanssa Anidentissa kontrollissa, kun juurihoidosta on nyt kulunut jo 3 kuukautta. Mustikka rauhoitettiin ja röntgenkuvattiin, ja todettiin että juurihoito on tepsinyt odotetusti. Röntgenkuvat näyttivät hyvältä, ja molemmat kulmurit ovat nyt kunnossa- tosin hieman lyhyempinä töpöinä kuin ennen. Rauhoituksen jälkeen Mustikka oli koko illan ja seuraavan yön taas ihan yhtä itkua ja piipitystä, sille nämä mömmöt tuntuvat aina aiheuttavat kovan sekavuuden… silmät seisovat päässä ja itkettää. Mutta onneksi nyt taas kaikki ok!

Kännykällä napattu kuva kun Mustikka nukahti ihan hetkessä 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s