Mökkeilyä Sappeen huipulla

Viime viikonloppu vietettiin kaveriporukalla mökkeillen Sappeen hiihtokeskuksessa. Meidän porukastamme tosin vain osa uskaltautui mäkeen ja laduille ja loput pysyivät turvallisesti mökin pihapiirissä 😀 Koirilla oli mukavaa, kun rapsuttelevia käsiä riitti 11 henkilön voimin ja seuraa oli riittämiin kaiken aikaa.  Lunta oli mäen päällä todella paljon, ja pakkanenkin puri kirpeämmin kuin meillä täällä kotosalla tänä talvena.

Lissu ja Mustikka ihmettelemässä pujottelijoita mäen päällä
Mökillä lienee parasta, kun kodin tiukkapipoiset säännöt eivät päde 🙂

Lissun ja Mustikan mökkeily sujui mukavaan malliin. Tosin Lissu aiheutti isännälle sydämen tykytyksiä käytyään ruokavarkaisilla, sillä pienen sekunnin silmän vältettyä Lissu oli tyhjentänyt ruokakassista omat ja Mustikan kahden päivän eväät. Noh, loppuviikonloppu sujui sitten vatsa pinkeänä ruokaa sulatellen. Ja eipä tuo Mustikkaa tuntunut haittavaan, sillä kun on valeraskeuden vuoksi muutenkin ruokahalu ollut kadoksissa. Loput jäljelle jääneet nappulat tarjottiin Mustikalle ja Lissu paastosi muutaman päivän. Ei syytä huoleen siis!

Mökillä oli mukana myös pieni ystäväinen Bobi, joka on espanjalainen aito katupoika ja hieman pelkäsi näitä isoja karvaisia narttuja. Bobi pääsi kuitenkin pikaisesti sohvalle pakoon, ja rauha säilyi mökissä. Ainoastaan riita Lissun ihanasta lammaspehmosta sai välillä koiruleiden tunteet kuumenemaan, mutta ystävällisesti Lissu lainasi pehmoaan myös Bobille. Ja Lissukin sai vuorostaan hieman istahtaa sohvalla 😀

Pikkuinen ystävä Bobi tykästyi Lissun lammaspehmoon
Pieni sylikoira Lissu

Mörö vietti valitettavasti viikonloppua toisaalla. Mörtsiläinen on viime aikoina käyttäytynyt hieman huonosti, joten päädyimme jättämään möröläisen matkasta ja mukaan pääsivät vain Mustikka ja Lissukka. Tähän tosin on toinenkin syy, sillä isompi automme reistailee, ja tilaa takaosastolla oli vain kahdelle koiruudelle 😀 Möröllä ovat viime juoksujen jälkeen hormonit kiristäneet hermoja siihen malliin, että Mörtsiläinen kävi lepuuuttamassa hermon riekaleitaan anoppilassa nöffien seurassa. Saimme Mörönkin jo kotiin ja nyt on taas porukka koossa, mutta ei, ihan vielä ei ole rauha maassa… Mörö päätti alkutekijöikseen toivottaa itsensä tervetulleeksi kotiin rähisemällä Mustikalle heti ovelta. Toivotaan että nämä hormonihommelit nyt nartuillamme rauhoittuvat ja tilanne menee pian onnellisesti ohitse.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s