Joulupäivän viettoa Metkun luona

Blogin päivittäminen on hieman viivästynyt, kun täällä oltiin koko tapaninpäivä myrskyn kourissa ilman sähköjä. Tuli siis vietettyä aikaa kynttilänvalossa koirat jaloissa lämmittämässä. Mutta nyt taas yhteydet ulkomaailmaan toimivat ja lämpöä ja vettäkin saadaan.

Joulupäivänä käytiin Hyvinkäällä anoppilassa vanhuksemme Metkun luona. Olikin taas ollut kova ikävä kääkkäräistämme, mutta taas totesimme ikävöimisen ja huolemme turhaksi, sillä rakkaalla vanhuksellamme on siellä niin mukavat oltavat ♥ Saa olla rauhassa kotosalla, ei ole mitään liian jännittäviä menoja eikä meininkejä, eikä tarvitse stressata, kun ei juurikaan tapahdu mitään 😉 Myös terveenä Metku on pysynyt ja syksyllä vaivannut takaosan kankeuskin on parempi, nyt taas mentiin vetreänä kuin nuoret koirat. Syksyllä 10 vuotta täyttänyt Metkuliini on siis ihan elämänsä kunnossa, suurempia vaivoja eikä kremppoja ole, ja kaikki on hienosti.

Korvat ja hampaat tarkastettiin. Kynnetkin leikattiin ja koiramuorin täysihuolto oli valmis.
Metkun eläkeläiskaveri Delfi (Vom Kauttelsheim Delfine) täyttää helmikuussa 13 vuotta.

Metkun elämä nöffien seurassa tuntuu sujuvan ongelmitta, sillä nöffit ovat itse rauhallisuuksia eivätkä lähde Metkun ajoittaisiin hermoiluihin mukaan. Vanhempi Delfi on edelleenkin koiralauman ehdoton auktoriteetti, jolla on valta käpälissään eikä sitä mikään tunnu hetkauttavan 😀 Myös nuorempi Piki on arvoasteikossa Metkun yläpuolella, ja Metkun on siis hyvä olla siellä pahnan pohjimmaisena -näin pysyy rauha maassa ja kaikkien elämä on mallillaan.

Metkulla on mukavat oltavat
Nuorempi kaveri Piki (Pikku Karhun Bianca)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s