Talviunia ja joulun odotusta

Meille ei oikein kuulu mitään ihmeellistä. Lissu on ansaitulla joululomalla koulutuksesta, mutta tammikuussa taas jatketaan. Myös Mörö pääsee vihdoinkin jatkamaan hyvin alkaneita agilitytreenejä vuoden vaihtuessa. Mustikka on vetäytynyt kaamosta pakoon talviunille, sitä ei paljon huvita ulkoilut kurasäässä tassuja likaamassa vaan paras paikka on sohvan nurkassa missä on pehmeää ja lämmintä. Koko perhe siis odottelee täällä joulua ja vapaita, jolloin saamme ulkoilla ja laiskotella yhdessä koko porukka ♥ ♥ ♥

Mustikan paras paikka on sohvan nurkassa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s