20 kpl tassuja pestävänä eli pidennetty viikonloppu 5:n lammaskoiran kanssa

Saimme viikonlopuksi kaksi hoitokoiraa piristämään meitä kaamoksen keskelle. Team Czarlinda’s eli sisarukset Elmeri ja Luna saapuivat perjantaina meille ja asettuivat taloksi oikein nopeasti. Koko 5:n koiran lauma tuntuu tulevan oikein hyvin juttuun ja jokainen on löytänyt oman paikkansa laumajärjestyksessä.

Elmeri ilmoitteli kunnon äijähaukulla koko tienoolle että uusi uros on astunut kuvioihin, siinä meni naapurin Morriskin hiljaiseksi 🙂 Muutenkin Elmeri on niin polleana täällä narttulauman keskellä, kulkee ylpeänä häntä pystyssä pitkin pihaa ja vahtii kaiken mahdollisen. Ja kyllä, valitettavasti toimii vahtipoliisina myös öisin, haukkuu kaikki äänet ja rasahdukset ja pitää siis huolen ettei koko talossa kukaan nuku kunnolla.

Luna keskittyy enemmänkin tilanteiden seurailuun takavasemmalta ja söpöilyyn. Kiltti ja ihana tyttö, kovin ujo ensin alkuun, mutta kovasti on rohkaistunut ja uskaltaa jo käydä vähän lainaamassa Lissun leluja ja kantelee niitä ympäri taloa.

Saisiko niitä lihapullia, kiitos. Kuraparrat Lissu, Mörö, Elmeri ja Luna (Mustikka ei mahtunut edes samaan kuvaan. Yhteiskuvien saaminen näin isosta porukasta ei ole helppoa.)

Viikonloppu etenee siis mukavasti. Tassuja on nyt pestävänä 20 kpl, ja sen lisäksi nämä sisarukset kantavat melkoista risusavottaa sisään. Kun ovat aika karvaisia kavereita, huh huh 😉 Mutta kurasta ja risuista huolimatta homma sujuu hyvin viiden koiran kanssa. Ihmettelemme vaan että millä nämä koirat ovat kasvaneet näin isoiksi kun ei ruoka tunnu kelpaavan. Kolmen päivän aikana on mennyt vaan pari lihapullaa ja muutama kupista ronkittu nappula. No ehkä sitten paaston jälkeen ruoka maistuu paremmin taas kotona…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s