Unelmia ja toimistohommia

Joulu se tulla jollottaa, enää kuukausi jouluaattoon, mutta vieläkään emme ole saaneet sitä lunta. Tämä talvi ei oikein näytä suosivan meitä lammaskoiranomistajia 😉 Mutta emme anna sen haitata, vaan keskitymmne muuhun hauskaan ja harrastamiseen. Lissun kanssa on päästy naksutinkoulutuksessa hyvään vauhtiin ja aiomme jatkaa heti suoraan jatkokurssille. On se hienoa kuinka pieni pentu oppii vauhdilla ja on intoa täynnä! Koulutus on viikon kohokohta, kun aina tapahtuu edistymistä ja on mahtavaa huomata kuinka taitava pikku ipana meillä onkaan 😀

Lissu on ollut mukana myös toimistokoirana töissä, reissannut Anskun mukana Stockmannilla ja kynsistudiolla ja missä milloinkin. Uudessa paikassa ei turhia hötkyile, rauhoittuu melko nopeasti ja osaa näin pieneksi käyttäytyä aika mallikkaasti.

Ai entäs sitten ne unelmat 😀 No niitähän riittää, unelmia, haaveita ja suunnitelmia tulevaisuuden varalle ja toivottavasti niistä vielä jotakin toteutuukin. Mutta niistä sitten enemmän jatkossa. Ajatuksissa ja suunnitelmissa on myös Mustikkakuonon Kennelin toinen pentue, mutta ajankohta on vielä avoinna ja katselemme ensin kuinka nämä ekat pentulaiset kasvavat ja kehittyvät. Kerromme sitten jatkossa lisää!

Siskopuolet Mörö ja Lissu keskittyvät unelmoimaan kaksistaan

One comment

  1. Hei meillä kanssa Humppa ja Viski köllöttelevät samoin! Usein toinen on toisen tyynynä. Ja Humppa nuolee aina Viskin parrasta kurat. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s