Kokoustamista ja pentujen nuuskuttelua

Eilen kävimme ihailemassa Soft Motion’s kennelin pariviikkoisia lammaskoiranpentuja.
Pikkuiset vaikuttivat ihanan rauhallisilta, silmät olivat auki ja kovasti jo koettivat päästä eteenpäin neljällä tassulla pystyssä pysyen 🙂 Pentuja on 4 urosta ja 5 narttua ja näistä on osa vielä vapaana odottelemassa omaa rakastavaa kotiaan.

Lisätietoja pentueesta saa Heidiltä http://www.softmotionskennel.com/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Piipahdimme myös Vanhaenglanninlammaskoirat ry:n syyskokouksessa lauantaina. Kokous oli mielestämme onnistunut, paljon keskustelua, ajatuksia  ja päätöksiä rotumme tilanteesta ja tulevaisuuden mukanaan tuomista haasteista. Saimme valittua ensi vuodelle myös  uuden hallituksen ja puheenjohtajaksi valittiin Marika Örn (kennel Bluechannel). Toivotamme Marikalle paljon onnea uuteen tehtävään! Hienoa että tätä Suomen pienintä rotujärjestöä luotsaamaan saatiin kasvattajakokemusta ja rodun hyvää tuntemusta omaava henkilö. Hyvillä mielin siis ensi vuotta kohti 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s