Milon kuulumisia Heinävedeltä

Syysväsymys meinaa iskeä perheemme kaksijalkaisiin, mutta onneksi Päivi lähetti Heinävedeltä piristävän viestin ja iloisia kuvia. Kasvattimme Milo (Mustikkakuonon Mäkimeirami) voi hyvin ja kasvaa ja komistuu. Rakastaa kuulemma multaisia kukkapenkkejä ja kissojen jahtaamista 🙂 Hampaat ovat alkaneet vaihtua ja kengät maistuvat, ja onneksemme huolenaiheemme toinen kiveskin on löytynyt ja asettunut paikalleen, jippii. Perheen toinen lammaskoira Leevi (10 vuotta) on ottanut Milon hyvin vastaan ja jaksaa jopa välillä leikkiä pennun kanssa.

Kasvattajina olemme niin iloisia että Milo on saanut ihanan kodin Päivin + Jyrkin, Leevin ja kissojen luota ♥

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s