Lissu ja vaaleanpunainen virtahepo

Syksyn sateet ja kurakausi on alkaneet, yäk! Mopilla riittää töitä, sillä kuraa on kuurattu lattioilta ja koirien tassuista, mutta muuten kaikki sujuu mukavasti 🙂 Lissu on ihana pieni piristäjämme, aina iloisena ja vauhdissa – tämän pentusen kanssa elämä ei tule tylsäksi. Aina keksitään uusia juttuja ja opitaan lisää.

Lissu ja uusi vaaleanpunainen virtahepo (joka toistaiseksi on vieläkin ihan ehjä) 😀 Kiitos muuten leluvinkistä Katja! Videollakin näkyy iso musta rupi keskellä kuonoa, Lissu lienee saanut jossain riehumisen tiimellyksessä kolauksen Mörön tai Mustikan kulmahampaasta.

Lissu on myös päässyt vähän tutkimaan suurta maailmaa. Lissu ja Santtu kävivät Helsingin keskustassa sarjakuvafestareilla ja myös markkinoilla ollaan piipahdettu.

Reippaana paikallisjunassa
Maalaismarkkinoilla ihmettelemässä hevosia

 

Valitettavasti Mörön hyvin alkaneet agilitytreenit saivat keskeytyksen heti alkuunsa. Möröllä alkoi juoksut, ja nyt sitten joudutaan pitämään taukoa kurssilta ja ilmoittauduimme seuraavalle alkeiskurssille vasta marraskuulle. Mutta ei hätää, tiistai-iltojen täytteeksi keksimme heti muuta ohjelmaa, ja aloitamme ensi viikolla Lissun kanssa pentukurssin. Jatkossa kuulemme mitä oppeja sieltä saadaan 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s