Syyskuulumisia

Blogin päivittäminen on meinannut jäädä flunssan vietyä voimat ihmisiltä. Mutta koirat voivat hyvin, Lissu kasvaa ja kehittyy ja osaa jo monta käskyä (mm. istu, maahan, seiso -käskyt menevät jo melko varmalla otteella). Syyskuu on tuonut mukanaan sateita ja kuraa, mutta toivotaan että nyt vielä saataisiin nauttia kuivista ja aurinkoisista syyspäivistä, ja näin välttyisimme edes hieman kuran ja hiekan siivoamiselta sisätiloista 😉

Viime viikonloppuna olimme Mörön ja veljensä Viskin kanssa Koirien Vitonen -tapahtumassa. Mörön mielestä Viski-veli oli ensin melkoisen ärsyttävä tyyppi, sitä piti komentaa narttumaisella rähinällä, mutta alkukiukun jälkeen sitä oltiinkin tosi hyvää pataa oman rakkaan broidin kanssa. Viski on meille kuin kummipoika, onhan se syntynyt meidän keittiössä ja olemme sen hoitaneet ensimmäiset seitsemän viikkoa hyvään elämän alkuun ♥ Mörö ja Viski ovat ihana sisaruspari, samantyyppisiä rauhallisia luonteeltaan ja ulkonäöltään, mitä nyt Mörö on napannut veljenkin pigmentit, sillä Mörön pigmentti on täydellinen kun taas Viskin pigmentti on täysi nolla. Ihana possunsilmä-Viski, kuten omistajansa Pihla poikaa kutsuu 😀

.

Koirien Vitosessa Mörö (Old Cobbler’s Leave no Trace), Pihla ja Viski (Old Cobbler’s Leap of Faith). Kiitos Pihlalle ja Viskille seurasta! Kiitos myös Jonnalle, Wellulle, Tosselle ja Hupille seurasta, samoin Ankille ja Wänälle!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s