Lissu ja Mustikka rokotuksessa

Eilen vihdoinkin koitti se päivä, että pikku-Lissu sai ensimmäisen rokotuksensa. Samalla uusittiin myös mamma-Mustikan rokotukset. Eläinlääkärillä piipahdettiin taas Vetericassa, jossa mukava lekuri kehui Lissua sopusuhtaiseksi ja reippaanoloiseksi pennuksi. Ja kuulemma on kasvanut kovasti sitten pentutarkastuksen 🙂 Vaaka näytti Lissulle reilut 8 kiloa ja Mustikan painokin oli taas normalisoitunut siihen 27 kilon kieppeille.

Nyt kun on rokotukset kunnossa, pääsemme Lissun kanssa pikkuhiljaa kylille ja kaupunkiin.  Olemme olleet melko varovaisia nyt pitkin Suomea kantautuvien parvotartuntojen takia, ja pysytelleet aika tiukasti kotioloissa ja tutuissa paikoissa. Nyt otetaan vahinko takaisin ja lähdetään tutkimaan maailmaa!

Ainiin, ja Möröllä on myös uusia kuulumisia 🙂 Mörö on ilmoittautunut ensi viikolla alkavalle agilityn alkeiskurssille. Mitähän siitä seuraa… siitä kuulemme sitten jatkossa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s