Lissu Lisbeth ihana pikku riiviö

Lissu Lisbeth kasvaa hurjaa vauhtia ja oppii myös meidän iloksemme uusia kepposia. Tänään on ollut taas meininkiä, kun Lissu keksi että miten sohvalle pääsee loikkaamaan… Se vaatii ensinnäkin lelun suuhun, sen jälkeen kovan vauhdin ja kiihdytyksen keittiöstä saakka, ja sitten täyttä ravia sohvaa kohti 😉 Mikään ei tätä naperoa tunnu pidättelevän, vaan kaikki paikat on tutkittava, keinolla millä hyvänsä.

Lissu kiipesi myös yläkertaan ja pelästyi siellä lymynnyttä toista koiranpentua peilin takana 😉 Alaspäin ei osaa vielä rappusia tulla, vaan jää rappusten yläpäähän odottamaan kuljetusta, että joku tulee ja kantaa ipanan turvallisesti alas.

Myös sisaruksilta on saatu kivasti kuvia ja kuulumisia. Kuvassa kovasti kasvanut Jytte-veli väsähtäneenä koulutustuokion jälkeen.

Kalajoen Jytte-veli väsähtäneenä koulutuksen jälkeen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s