Metkun luona turkinhoitopuuhissa

Tänään kävimme anoppilassa rakkaan vanhuksemme Metkun luona turkihoitopuuhissa. Leikkasimme Metkulta turkin kokonaan lyhyeksi, sillä näin on kääkkiksen helpompi viettää eläkepäiviään, kun ei enää tarvitse olla hieno ja kaunis kaiken aikaa 😉 Pentujen vuoksi viime vierailusta olikin jo hurahtanut muutama kuukausi, ja jotenkin tuntui että vanhuksemme on “vanhentunut” ihan hirmusti. Tassu ei enää nouse samaan tahtiin, ja takaosa on aika pökkelö ja jäykkä. Maahanmeno on hitaanpuoleista, ja pihalla ei enää jaksa kirmata kuten ennen. Tämä toi pientä huolestumista esiin, täyttäähän Metku lokakuussa jo pyöreitä vuosia eli kymppi tulee täyteen kääkkikselle.

Metku (Tiibob’s amado-mio) uudessa lookissaan
Porukan nuorin ja vanhin: Delfi 12 vuotta ja Lissu 8 viikkoa
Ruokaa koko remmille

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s