Viimeinen ilta ja melkoinen meteli

Täällä on vietetty viimeistä kokonaista päivää täyden pentuporukan kanssa. Huomisesta lähtien pennut alkavat muuttaa uusiin koteihinsa, joissa heitä on jo kovasti odoteltukin. Vähän on ollut haikea mieli, kun porukka vähenee ja talo hiljenee – mutta toisaalta, kyllä meno seitsemän pennun kanssa menee välillä niin hurjaksi, että oksat pois! Pissaa ja kakkaa sun muuta sotkua on riittänyt, ja meteli on välillä niin kova ettei kuule omia ajatuksiaan.

Pennut ovat kyllä jo kovin valmiita uusiin seikkailuihin. Ja me kasvattajina yritämme olla tuntematta haikeutta vaan ajatella asian niin, että pentujen lähtö on iloinen asia, koska sillon ipanat pääsevät omien rakastavien ihmistensä luo. Pennuilla on odotettavissa hyvät oltavat ja huomiosta ei tarvitse enää taistella sisarusten kesken, vaan pennut pääsevät omien ihmistensä jakamattoman huomion keskipisteeksi ♥

Ruokaa ja heti! Tällaisen metelin saavat aikaan pikkulampurinpennut ruokaa odotellessa:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s