Vauhtia piisaa ja ruokaa kuluu

Aika menee siivillä, ja tuntuu siltä että pentujen luovutusikä koittaa jo aivan liian pian. Vaikka ihanat ipanat ovatkin kovaa vauhtia muuttumassa pikku riiviöiksi (pikku piikkihampaat ovat terävät!), on meillä täällä ollut päivät täynnä hauskaa toimintaa pentujen kanssa. Säät ovat onneksi suosineet, ja olemme saaneet joka päivä olla paljon ulkosalla. Mörö toimii hyvänä leikkitätinä ja paimentaa pentuporukkaa ettei kukaan pääse eksymään omille teilleen.

Kun viides viikko tuli täyteen, Mustikka on aika lailla kokonaan lopettanut imettämisen, ja sapuskavastuu on siirtynyt täysin isännälle. Ruokaa kuluukin ja paljon, ja sitä odotellessa kiljutaan suoraa huutoa 😉 Nälkä! Mustikalla on imettäminen selvästi ottanut kunnon päälle, sillä karva alkaa lähtemään tuppoina ja laihtunutkin mammaparka on jonkin verran. Taitaa olla Mustikalla kohta edessä turkin leikkaaminen kokonaan lyhyeksi.

Kuinka kauan kestää 7 lammaskoiranpennulta ruokakuppien tyhjentäminen? Hujauksessa kupit nuollaan puhtaaksi ja kuppiteline muuttuu kiipeilytelineeksi ja yleiseksi temmellyskentäksi 😉

Ja sitten leikitään ja riekutaan pihamaalla.

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s