Pennut 4 viikkoa

Pentulaatikko on purettu ja mellastus koko pentuhuoneessa on alkanut. Pennut ovat kovin kiinnostuneita ympäristöstään, ja ovat tutkineet tarkkaan pentuhuoneen hajut ja tavarat. Varsinkin Batman on pikkuinen hiippailija, joka kulkee omia polkujaan, on kaikista rohkeimpana ja ensimmäisenä joka paikassa. Mutta muutkin tulevat hyvin perässä, ja ovat reippaita pikkuisia lammaskoiranalkuja ♥

Sanomalehtiä on levitelty lattialle, mutta niiden käyttö on vielä vähän niin ja näin… kaikkea ei voi vielä osata. Ruokaa menee hirmuisella ruokahalulla 3 kertaa päivässä, Mustikka imettää vielä muutaman kerran päivittäin, mutta hampaiden pikkuhiljaa ilmaantuessa imetys loppunee pian. Myös ulkona on käyty jo vähän tutustumassa ruohikkoon ja hajuihin.

4 viikon ikään tulon kunniaksi yritimme saada kaikista napattua kuvat.

Cowboy, Batman ja Vesa
Toni ja Sipe Santapukki
Lissu ja Annukka

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s