Pennut kasvavat ja kaunistuvat ♥

Pentulaatikossa kaikki hyvin ♥ Toistaikseksi vielä laatikossa, mutta viikonlopun aikana puramme laatikon ja pennut saavat käyttöönsä enemmän tilaa avartaakseen maailmaa. Lisäksi aiomme aloittaa ulkoilut ja päästä pihalle haistelemaan vähän nurmikkoa ja maalaiselämää.

Pikkuhiljaa pennut opettelevat jo leikkimäänkin, ottavat kevyesti jo mittaa toisistaan. Kävely on vielä hataraa, nurin pyllähdellään tämän tästä, mutta kyllä se siitä alkaa sujumaan. Nyt on otettu ensimmäiset matolääkkeetkin, jotka mussutettiin alas ihan kunniakkaasti 😉

Matolääkkeen maistelua ja ihmettelyä

matolääkettä2

Pennut alkavat olla jo kivan sosiaalisia ja seurallisia 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s