Hataria ensiaskeleita ja mätkähdys yli laidan

Silmät ovat avautuneet kaikilla pennuilla ja ipanat alkavat jo selkeästi hahmottamaan ulkopuolista maailmaa. Myös hataria ensiaskeleita otetaan, ja päätä nostellaan kovasti kurkkiakseen mitä pentulaatikon ulkopuolella tapahtuu 😀 Yllätys olikin melkoinen, kun tulin katsomaan ruokintahetkeä ja ihmettelin mistä moinen metakka ja kiljunta, niin täällähän pieni Lissu-tyttönen kökötti laatikon ulkopuolella! Mustikka imetti muuta porukkaa pentulaatikossa hieman hämmentyneenä, että mitenkäs tässä nyt näin kävi 😉 Eli eipä siis muuta, kuin eksynyt pikkunapero takaisin laatikkoon ja isäntä hommiin pentulaatikon reunaa korottamaan. Jospa nyt saataisiin porukka vielä hetken pysymään laatikon sisäpuolella.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s