Pennuilla ikää täydet 2 viikkoa!

Aika menee hurjan nopeasti, pennut täyttivät tänään jo täydet 2 viikkoa! Osalla pennuista alkaa silmät olla jo kivasti raollaan, ja varmasti juhannuksen aikana silmät avautuvat kaikilla. Pennut alkavat todistella olevansa oikeita koiria, eikä mitä tahansa marsunpoikasia, sillä välillä laatikosta kuuluu ihka oikeita haukahduksia ja unissaan hieman jo murahtelevatkin 😀

Mörökin saa mennä jo nuuskuttelemaan pentuja, eikä Mustikka pistä sitä pahakseen. Mörön mielestä pikkuiset ovat vähän epäilyttävää porukkaa, eikä Mörö uskalla kuin rauhallisesti pikkuisen nuuhkaista. Mustikka käy pentulaatikossa enää imettämässä, ja heti sen jälkeen pakenee pentulauman luota sohvannurkkaan päiväunille.

PS. Ja tällä viikolla vihdoin viimein posti toi kauan kaivatun paperin. Eli virallisen todistuksen kennelnimen hyväksynnästä Suomen Kennelliitolta. Odottavan aika oli pitkä, sillä hakemus kennelnimestä oli postitettu viime joulukuun alkupuolella.

2 comments

  1. Nuo on sitten niin ihania!! tuon keskimmäisen väritys on ihan samanlainen kuin Oonalla ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s