Synttärit! Synttärit! Synttärit!

Meidän pieni Mörö (Old Cobbler’s Leave no Trace) on tullut jo lähes aikuiseen ikään ja täytti tällä viikolla 2 vuotta ♥ ♥ ♥

Synttäreitä on juhlittu viikonlopun aikana sateisessa kelissä ja sen jälkeen sisätiloissa harjaussession muodossa. Lisäksi Mörö sai partakarvoihinsa uuden lyhyemmän leikkauksen, kun kaikki haisulikarvat saksittiin veks ja pois. Lahjaksi Mörö sai uuden hienon Kettu Kettulaisen, uuden kamman ja lisäksi hurjan tarpeellisen juomapullon reissuja varten. Ja toki ison luun ja possunkorvia!

Mörö ja uusi lelu Kettu Kettulainen 😀

Pentulaatikossa on kaikki hyvin. Pikkuiset nukkuvat jo pidempiä aikoja kerrallaan, joten mamma-Mustikkakin saa levättyä paremmin. Mustikka ei enää jaksa olla pentulaatikossa kaiken aikaa, vaan tulee välillä laatikon ulkopuolelle nukkumaan ja tykkää käydä jo enemmän ulkonakin tassuttelemassa ja haistelemassa maalaisilmaa. Pennuista alkavat jo luonne-erot näkyä, toiset (varsinkin tytöt) huutavat ja kiljuvat kovalla äänellä heti kun nälkä yllättää, ja osa pennuista on hiljaisia ja rauhallisia eivätkä pidä meteliä itsestään. Kiva katsella miten erot luonteissa tulevat näkymään pentujen kasvaessa 🙂

Mamman tassujen väliin on turvallista nukahtaa

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s