Syödään ja nukutaan

Päivät kuluvat syödessä ja nukkuessa, ja pennut kasvavat hurjaa vauhtia. Tämän päivän punnituksen tuloksena isoin poika on Toni, jolla paino on jo tuplaantunut (syntymäpaino 410 g ja nyt jo 820 g). Ja muutkin tulevat hyvin perässä, pikku-Vesa pitää häntäpään paikkaa 685 g painollaan, mutta kovaa vauhtia tullaan muiden perässä ja kurotaan etumatkaa kiinni 🙂 Ja kuten kuvastakin näkyy, pikku-kirsuihin on alkanut tulla jo pigmenttiä.

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s