Pari viikkoa synnytykseen

Muutama viikko vielä odotusaikaa jäljellä, ja maha alkaa jo olla valtava ja hidastaa liikkumista. Joten ulkoilut sujuvat Mustikan omaan tahtiin tassutellen. Viikonloppuna on ohjelmassa pentulaatikon rakentelua ja totuttelua, ettei tarvitse tulevan emän enää puuhailla pesänrakennuspuuhissa kellarin rappujen alla. Nälkä on Mustikalla jatkuvasti ja nyt syödäänkin 3 kertaa päivässä, jotta tuleville pennuille saadaan tarpeeksi energiaa kasvamiseen. Olemme myös pitäneet luomuruoka-päiviä, jolloin ei syödä mitään teollista ruokaa vaan isännän erikoisvalmisteista pöperöä joka katoaa kupeista alta aikayksikön.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s