Pentuja tulossa kesäkuussa!

Terveisiä ultrasta! Kävimme tänään Mustikan kanssa ultrassa joka todisti Mustikan olevan tiineenä. Eläinlääkäri totesi pieniä pentuja olevan masussa 🙂 Näin saimme varmuuden Mustikan oireiden olevan tiineyttä, kun tulevaa emää on kovasti pissattanut viime päivinä ja lätäkkö on useana aamuna löytynyt lattialta. Muuten Mustikka on voinut hyvin ja ollut pirteänä, eläinlääkärissäkin tuntui kiinnostavan enemmän kaapin alle pudonneet nappulat kuin mikään tutkimustoimenpide. Eli nälkä on kova, eikä ruokahaluttomuudesta ole tietoakaan!

Mustikka autossa matkalla eläinlääkäriin ultrattavaksi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s