Mustikan juoksut alkoivat etuajassa

No niinhän tässä sitten kävi että Mustikka aloitti juoksunsa jo nyt! Olimme ajatelleet astutuksen olevan vasta toukokuun alkupuolella, mutta Mustikka se ei turhia aikaillut vaan päätti laittaa vauhtia asioihin. Eli pääsemmekin Röllin luokse jo aiottua aikaisemmin, mikäs siinä sitten, täältä tullaan 🙂 Ensin käydään eläinlääkäriasemalla ottamassa vähän progestronitestejä oikean ajankohdan määrittämiseksi ja ilmoittelemme Janinalle ja Röllille milloin konkkaronkka saapuu kylään Hakanpään perheeseen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s